Totul a început în 2018, când eu, Andreea, am deschis prima companie, o pizzerie pe nume Viva la Pizza în Timișoara, înarmată cu o rețetă unică de pizza cu crustă subțire și un cuptor de modă veche cu vatră de piatră.
Suntem pasionați să devenim restaurantul numărul unu de pizza din Timișoara și din fiecare cartier. Ne mândrim să vă oferim cele mai bune pizza, salate și sandvișuri și prețuim sprijinul dumneavoastră.
De când am deschis primul nostru restaurant în 2018, vă facem pizza cu crustă subțire când o comandați, la fel de gustoasă mereu. Și încă mai folosim cuptoare cu vatră de piatră. Acesta este unul dintre motivele pentru care pizza noastră unică merită așteptarea!
Un nou meniu de pizza vine în curând? Da, ați auzit chiar de la sursă. Viva la Pizza lansează noul Build-Your-Own Pizza Bowls ca element de meniu național începând cu 20 aprilie. Iubitorii de pizza se pot bucura acum de o pizza fără crustă coaptă într-un castron cu rețeta originală de sos Viva la Pizza, trei brânzeturi proaspete la alegere și patru toppinguri pentru 20 de lei. Prețurile pot varia în funcție de locație, iar toppingurile extra costă suplimentar.
În calitate de lider de piață, Viva la pizza s a devenit primul brand național de livrare de pizza care oferă pizza fără crustă. Linia Viva Pizza Bowl permite consumatorilor să se bucure de pizza delicioasă în timp ce urmează o dietă bogată în proteine și cu conținut scăzut de carbohidrați. Produsul Build-Your-Own Pizza Bowl se alătură fraților săi de pizza fără crustă, Specialty Pizza Bowls, care sunt disponibile în trei soiuri: Deluxe, All Meat și Garden.
Viva la Pizza Build-Your-Own-Pizza Bowls este o modalitate diferită pentru consumatori de a se bucura de pizza de calitate a restaurantului dar fără crustă. Restaurantul oferă iubitorilor de pizza posibilitatea de a mânca pizza cu furculița, permițând clienților să aleagă și să aleagă propriile combinații de ingrediente.
„Clienții noștri au iubit bolurile noastre cu pizza de specialitate și ne-au spus că acum vor să-și facă propriile creații”, a declarat directorul de marketing Andreea Nănău. „Fie că este vorba despre semnătura noastră Old Romania Pepperoni®, roșii romi proaspăt feliate sau cârnați italieni de înaltă calitate, oferim o modalitate diferită și mai personalizată pentru iubitorii de pizza și familiile lor de a experimenta ingredientele noastre premium”.
„Adaptarea la tendințele consumatorilor face parte din ADN-ul nostru, iar această alternativă de tăiere a carbohidraților s-a dovedit a fi o mișcare îndrăzneață și răcoritoare în categoria noastră, așa că ne-am aplecat. Nimeni nu poate egala sosul nostru original, brânza semnătură și toppingurile de înaltă calitate coapte. într-o experiență de pizza delicioasă, fără crustă”, a declarat directorul senior al inovației culinare, Speedy Gonzales.